Visie

Soms loop je als kind of jongere vast in het leven. Je hebt het gevoel dat je steeds in cirkels ronddraait en je wil hier graag uit geraken. Dan ben je op zoek naar iemand die je mee op weg helpt.

Soms maak je je als ouder zorgen om je kinderen en heb je iemand nodig die samen met jullie uitzoekt hoe je het beste verder gaat.

Dit wil ik samen met jullie uitzoeken. Samen nadenken over wat er moeilijk loopt en waarom, maar ook stilstaan bij wat wel goed loopt. Dit kan op verschillende manieren: via spel- of gesprekstherapie, individueel of via ouderondersteuning.

Ouders zijn de coaches van hun kind en vele handen ondersteunen een kind, zodat het kan opgroeien tot een gelukkige volwassene met veel zelfvertrouwen. Daarom vind ik het belangrijk om ook de ouders te betrekken.

Omwille van mijn integratieve therapieopleiding, bied ik een kader aan waarbij zowel gedragstherapeutische als cli├źntgerichte methodieken ge├»ntegreerd zijn. Zo kan ik het therapeutische proces en de gebruikte technieken volledig afstemmen op het kind of de jongere die voor mij zit.